Robert Lewandowski nærmer sig fodboldpensionen med sine 36 år til sommer.

Selvom han har kontrakt med FC Barcelona frem til 2026, florerer der rygter om en mulig skilsmisse mellem spilleren og klubben allerede til sommer eller senest i 2025.

Det siges, at Barcelona har en klausul i Lewandowskis kontrakt, der gør det muligt for dem at sige farvel til angriberen et år før tid.

Derfor er Barcelona allerede på udkig efter en afløser for Lewandowski.

Spanske medier rapporterer, at klubben har sat deres øjne på RB Leipzig-angriberen Benjamin Sesko. Den 20-årige slovener har allerede gjort sig bemærket med 10 mål for RB Leipzig i denne sæson.

Sesko, der kom til RB Leipzig fra Red Bull Salzburg før denne sæson, har en klausul i sin kontrakt, der angiveligt gør det muligt for Barcelona at erhverve ham for 375 millioner kroner til sommer.

Men Barcelona står ikke alene med deres interesse. Premier League-giganterne Manchester City og Liverpool siges også at have øjnene rettet mod Sesko, hvilket antyder, at der kan opstå en budkrig om den unge angribers underskrift.

Inden Lewandowski forlader Barcelona er det vigtigt, at klubben har den helt rette afløser på plads. Og Sesko kan netop være det helt rette match for den spanske storklub.