FC Barcelona har endnu ikke opgivet at hente Robert Lewandowski til klubben – men det er ved at være tæt på.

Angiveligt er den spanske klub klar med sit sidste bud på en 33-årige angriber, som Bayern München ikke har været meget for at slippe.

LÆS OGSÅ: Medie: United og Barca enige om Frenkie de Jong-pris

For nylig skrev tyske Bild, at Bayern München ville være klar til at sælge ham for 50 millioner euro, men nu har piben fået en anden lyd.

Ifølge SPORT har den tyske klub nemlig skruet godt og grundigt op for deres priskrav, og kræver nu helt op mod 75 millioner euro for ham.

Dette beløb har ikke blot Barcelona, men også Lewandowski og hans agent rystet på hovedet af, da det ganske enkelt er absurd højt.

Som modsvar på dette, skulle den catalanske klub nu være klar med deres absolut sidste bud på den polske stjerne.

SPORT skriver nemlig, at Barcelona skulle være klar til at sende et bud afsted på 40 millioner euro plus bonusser, som kan bringe prisen højere op.

Det vides dog ikke, hvilke bonusser, der er tale om, og hvilke beløb, der kan udløses, men potentielt kan dette bringe den samlede pris op i nærheden af 50 millioner euro.

Bayern München har dog ikke virket specielt interesseret i at sælge Robert Lewandowski, da han har en kontrakt frem til sommeren 2023.

LÆS OGSÅ: Tre storklubber kæmper om Marco Asensio

Omvendt er der naturligvis heller ikke mange klubber, der har et ønske om at have en utilfreds angriber, der ikke yder optimalt, hvorfor det kan føre til et salg.