FC Barcelona har allerede informeret franske Samuel Umtiti om, at de har til hensigt at sælge ham i det kommende transfervindue. Derfor er der ikke længere nogen tvivl om, at han vil blive afhændet i nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Koeman bekræfter Depay-rygter

Ifølge det italienske medie Calciomercato har de også allerede udset sig en potentiel afløser for den franske forsvarer. Inden de kan hente en afløser, er de dog nødt til at sælge Umtiti, da midlerne fra hans salg skal bruges.

Calciomercato skriver, at hvis det lykkes for den catalanske klub at sælge Umtiti i løbet af dette transfervindue, vil de kontakte Borussia Mönchengladbachs forsvarer Matthias Ginter.

Den 27-årige tyske forsvarer har kontrakt med Borussia Mönchengladbach frem til 2022. Han vil derfor sandsynligvis kunne købes til nedsat pris i dette transfervindue. Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på cirka 30 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Manchester United-midt tilbyder sig selv til Barcelona

I 2020/21-sæsonen var Ginter en nøglespiller for Gladbach, hvorfor han spillede i hele 42 kampe. I disse kampe blev det til to mål og et enkelt oplæg. Han er desuden blevet udtaget til det tyske landshold til sommerens EM.