FC Barcelona har et ønske om at hente en afløser for Sergio Busquets. Her har de efter sigende udset Ruben Neves, hvilket de dog næppe har råd til.

Den 25-årige portugiser er en meget eftertragtet herre, og FC Barcelona skulle angiveligt ikke være den eneste klub, der viser interesse for ham forud for sommerens transfervindue.

– LÆS OGSÅ: Stort krav: Barcelona vil skære over en milliard af lønudgifterne

Den nuværende Wolverhampton Wanderers-spiller antydede efter deres sidste kamp i Premier League i 2021/22-sæsonen, at han potentielt kan være på vej væk fra klubben denne sommer.

Barcelona har vist stor interesse, men det samme har Premier League-giganterne fra Manchester United, som har markant bedre økonomiske forudsætninger for at realisere dette ønske.

Catalanerne ser den portugisiske landsholdsspiller som en ideel langsigtet afløser for klubbens anfører, Sergio Busquets. Der har nemlig været forlydender om, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, som udløber næste sommer.

Det kan dog blive svært for Barcelona at hente Ruben Neves, da Wolves ifølge The Telegraph kræver hele 70 millioner pund for ham. Det er svarende til cirka 612 millioner kroner.

– LÆS OGSÅ: Rasmus Kristensen nærmer sig Premier League-skifte

Sådan som økonomien ser ud på Camp Nou, er der ikke den store chance for, at det er et køb, der vil blive en realitet for Barca denne sommer. Især ikke, når de også kæmper for at få solgt ud af deres nuværende trup.