FC Barcelona har på det seneste har været kædet sammen med Ferran Torres. Nu har catalanerne dog udset sig et alternativ i Chelsea.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Barcelona har interesse i Ferran Torres. Det har klubbens sportslige ledelse nemlig gjort meget klart.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona mistænker Ter Stegen for at have aftale med storklub

Hvad der dog heller ikke er nogen hemmelighed er, at det har vist sig at være vanskeligt for Barcelona og Manchester City at nå til enighed om en aftale.

De to klubber kan nemlig ikke findes fælles fodfæste i forhold til det økonomiske aspekt, da Manchester City kræver mere, end Barcelona er villige til at betale.

Ifølge den pålidelige journalist Fabrizio Romano er det 10 millioner euro, der skiller de to hold. Manchester City har nemlig sat et prismærke på 60 millioner euro, men Barcelona er kun klar til at betale 50 millioner euro.

Han melder også, at der fortsat er forhandlinger mellem de to klubber. De er derfor ikke kollapset endnu, men alligevel er Barcelona begyndt at se sig om efter andre muligheder.

Den anerkendte journalist melder nemlig, at Barcelona også er begyndt at kigge i retning af Hakim Ziyech i Chelsea. Han bliver dog fortsat betragtet som en plan B.

Det vil naturligvis sige, at den catalanske klubs prioritet fortsat er at nå til enighed med Manchester City om et køb af den kun 21-årige Ferran Torres i det kommende transfervindue.

Derudover er der også forlydender om, at Barcelona arbejder på at hente Edinson Cavani, der har omtrent seks måneder tilbage af sin kontrakt i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Haaland-agent melder ud: Udelukker det ikke

Han bliver dog ikke set som en langsigtet løsning, hvorfor det formodes, at han kun vil blive tilbudt en kontrakt på 18 måneder, såfremt han bliver hentet i det kommende transfervindue.