FC Barcelona vil hente Alex Grimaldo i Benfica. Den portugisiske klub viser interesse for både Oscar Mingueza, Riqui Puig og Alex Balde.

Primeira Liga-holdet Benfica er åbne for at forhandle om den 26-årige venstreback Alex Grimaldo. Det skriver det spanske medie SPORT.

LÆS OGSÅ: Xavi truer Dembélés agent: ‘Forlæng, eller han vil aldrig bære Barca-trøjen igen’

Mediet skriver, at den portugisiske klub viser interesse for både Oscar Mingueza, Riqui Puig og endda Alex Balde. Skal Grimaldo til Barcelona, kan Benfica kræve spillere den anden vej.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Barcelona er på jagt efter en ny venstreback i denne måned. De har tidligere været kædet sammen med Nicolas Tagliafico, men Ajax vil ikke slippe ham.

Dette har medført, at den catalanske klub er nødt til at gå på jagt efter andre alternativer. Og meget ser ud til, at de har et godt øje til Grimaldo, som har en fortid i Barcelona.

Der er faktisk forlydender om, at Grimaldos navn dukkede op for flere uger siden. På dette tidspunkt arbejdede Barcelona dog på at hente Jose Gaya i Valencia.

Meget tyder dog på, at de heller ikke får deres vilde med Gaya, der er tæt på at skrive under på en ny kontrakt med Valencia. Derfor besluttede Barcelona at trække sig, og i stedet har de rette blikket mod Benficas venstreback.

LÆS OGSÅ: Liverpool holder øje med Paulo Dybala

Benfica og Barcelona er i forhandlinger, og den portugisiske klub er villige til at udleje Grimaldo til Barcelona. Det lyder dog, at de vil have mulighed for at leje enten Mingueza, Puig eller Balde.