Da Ousmane Dembélé forventes at forlade Barcelona i dette eller det kommende transfervindue, er catalanerne på udkig efter en passende afløser.

24-årige Ousmane Dembélé er trådt ind i de sidste seks måneder af sin kontrakt med den catalanske klub. Angiveligt har han informeret Barcelona om, at han ikke kommer til at forlænge sin kontrakt.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United vil hente Barca-forsvarer

Derfor forlader han Camp Nou i dette eller sommerens transfervindue. Flere Premier League-klubber har vist interesse, men sandsynligheden for, at de venter til sommerens transfervindue er dog stor.

Ikke desto mindre bliver Barcelona nødt til at finde en afløser for den tidligere Dortmund-angriber. Ifølge SPORT har de allerede udset sig en passende kandidat til dette. Barcelona skulle nemlig have rettet blikket stift mod Adama Traore.

Den 25-årige Wolves-stjerne er bestemt ikke en fremmed i Barcelona. Han har nemlig en fortid på klubbens akademi, La Masia. Han nåede endda også at spille fire kampe for førsteholdet, inden han skiftede til England i 2015, for at få fast spilletid.

Efter middelmådige ophold i både Aston Villa og Middlesbrough, lykkedes det Traore at finde fodfæstet i Wolves. Siden da har han udviklet sig til at være en af de farligste kantspillere i Premier League.

Nu har Barcelona efter sigende udset den tidligere akademispiller som deres afløser for Dembélé. SPORT skriver, at Barcelona allerede er i fuld gang med at forhandle med Jorge Mendes, der er agent for den 25-årige Premier League-profil.

Desuden hævder det spanske medie, at Traore selv er ivrige efter at vende tilbage til Barcelona. I og med, at de to klubber har handlet flere gange tidligere og har et godt forhold, virker en handel med Traore bestemt ikke usandsynlig.

Premier League-klubben mener, at de kan få min. 20 milioner euro for Traore, hvilket potentielt er muligt for Barcelona at skrabe sammen til sommer.

Hvis det ikke kan lade sig gøre for Barcelona at finde de 20 millioner euro, vil de angiveligt forsøge at nedbringe prisen, ved at inkludere Francisco Trincao. Han er på nuværende tidspunkt udlejet til den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente 19-årigt Ligue 1-talent

Der er dog også interesse fra Tottenham, men Traore er angiveligt opsat på at vende retur til Barcelona. Hvis det kræver, at han venter til sommerens transfervindue med at forlade Wolves, skulle han være indstillet på dette.