Barcelona er interesseret i at hente den anerkendte Manchester United-midtbanespiller Paul Pogba på en fri transfer næste sommer. Dette skriver den spanske sportavis Mundo Deportivo.

Paul Pogba har åbent og offentligt snakket om et skifte til Real Madrid ved en fransk pressekonference i sidste uge. Her sagde han blandt andet, at det ville være en drøm at spille for Los Blancos.

Men cheftræner i Barcelona, Ronald Koeman, mener dog, at han kan overbevise den franske landholdsspiller om at tilslutte sig Real Madrids rivaler i La Liga, hvis han kan hentes på en fri transfer.

Barcelona har ikke mange likvide midler at gøre godt med, hvorfor de ikke har mulighed for at gå på storindkøb. De håber dog på, at de også kan sikre Bayern München-forsvarer David Alaba på en fri transfer.

Både Paul Pogba og David Alaba står uden en kontrakt fra sommeren 2021.

Ingen ny kontrakt til Pogba

Til trods for, at Pogbas nuværende kontrakt kun løber frem til næste sommer, har United dog muligheden for at udløse en kontraktforlængelse på 12 måneder, for at sikre hans transferværdi.

Franskmanden, der i øvrigt har startet ind i alle ligakampe for Manchester United i denne sæson, har dog indrømmet, at Premier League-klubben endnu ikke har åbnet op for forhandlingerne.

Han har sagt følgende til The Sun: “Ingen har sagt noget til mig endnu. Jeg har ikke snakket med Ed Woodward.”

Dettte fulgte han op med:

“Jeg har ikke snakket med nogen om en forlængelse. I øjeblikket er jeg i Manchester United og har fokus på at nå min absolutte topform.”

“Der vil være et tidspunkt, hvor klubben tager kontakt til mig, hvor de tilbyder mig noget, eller ej. Der er dog endnu intet sket.”

Har de heldet med sig denne gang?

Det lykkedes næsten for den catalanske storklub at lave en aftale om at hente den talentfulde midtbanespiller i sommeren 2018. Her lød deres bud på 17 mio. pund samt Yerry Mina og Angel Gomes, men det blev afslået.

I og med, at midtbanespillere som Ivan Rakitic, Arthur Melo og Arturo Vidal alle har forladt klubben denne sommer, kunne meget tyde på, at det vil være velset med forstærkninger på midten.