På trods af at være en af de bedste angriber i verden, har Harry Kane ikke vundet nogle mesterskabstitler med sine hold. Faktisk har titelhøsten været så ringe, at sociale medier har lavet et hav af memes, der understøtter den eklatante mangel på trofæer, som Kane er eksponent for.

De fleste regnede med, at transferen til Bayern München skulle sætte en stopper for denne ‘forbandelse’, idet det tyske storhold har vundet det tyske mesterskab 11 år i træk.

Efter kampen i går mellem Bayern München og Bayern Leverkusen, så ser det dog ikke ud til, at Kane skal have sit mesterskab. Bayern München blev nemlig udspillet af Leverkusen, der var klasse til forskel.

Bayer Leverkusen demonstrerede fodbold af en anden verden. Bayern München efterladt i støvet med et nederlag på 3-0.

Leverkusen er nu i en position, hvor de er det eneste hold i Europas fem største ligaer, der stadig ikke har lidt et nederlag i denne sæson.

Fra starten af kampen lagde Leverkusen pres på Bayern München, og det betalte sig efter 18 minutter, da Josip Stanisic, stående ved bagerste stolpe, sendte bolden i nettet mod sin tidligere klub. Dette mål satte tonen for resten af kampen, hvor Leverkusen fortsatte med at dominere. Alejandro Grimaldo fordoblede føringen tidligt i anden halvleg med et spektakulært mål, og Jeremie Frimpong afsluttede ydmygelsen med et mål i kampens døende minutter.

Bayerns forsøg på at vende spillet var forgæves. Holdets normalt så stærke offensiv, anført af Harry Kane, kunne ikke finde vej gennem Leverkusens forsvar.

Resultatet efterlader Bayern München fem point efter Leverkusen i kampen om det tyske mesterskab.