Bayern München har ikke levet op til forventninger i denne sæson, så på klubbens ønskeliste står spillere som Lucas Hernandez, Timo Werner, Kai Havertz og Callum Hudson-Odoi. 

Bayen München har tabt fire kampe i Bundesligaen i denne sæson og har tre point op til Borussia Dortmund på førstepladsen.

Den slags er ikke hverdagskost for de tyske mestre, og nu rygtes en række stortalenter og profiler til den sydtyske klub, der efter sigende vil have det store checkhæfte frem til sommer.

Bavarian Footbal Networks fortæller via Bild, at der venter et voldsomt transfervindue for klubben, og en af de spillere, der kan være på vej, er Atletico Madrid-forsvareren Lucas Hernandez.

Ifølge den tyske avis havde Bayern allerede i sidste sommer aktiveret spillerens frikøbsklausul, men afstod fra at benytte sig af den på grund af klubberne indbyrdes forhold. Nu sætter Bayern sin lid til Hernandez´ agent, som skal være med til at sætte skub i handlen. 

Et andet navn på storklubbens liste skulle være den tyske angriber, Timo Werner, der spiller i Leipzig. Werners kontrakt udløber til 2020, så klubben er nødt til at sælge til sommer, hvis han ikke skal gå på en fri transfer – såfremt han ikke forlænger. 

Det 19-årige stortalent, Kai Havertz, som spiller i Bayer Leverkusen, skulle også være en mand for rivalerne fra München. Den offensive midtbanespiller skulle have et prisskilt på små 500 millioner kroner. 

Engelske Callum Hudson Odoi fra Chelsea –  den kun 18-årige angriber – har været i Bayerns søgelys et stykke tid, og klubben var angiveligt ved at sikre sig hans underskrift i sommeren 2018, men nu skulle klubben være klar med et nyt bud på stortalentet i omegnen af 220 millioner kroner. 

Hvis Bayern München ikke bliver tyske mestre i år, vil det være første gang siden 2012. Tyskerne er stadig med i Champions League, hvor de spillede 0-0 ude mod Liverpool i det første opgør i ottendedelsfinalen.