David Beckham har store ambitioner med den nystartede klub Inter Miami. Ifølge spansk medie vil han hente PSG- og Real-stjerner til MLS-holdet. 

David Beckham er blevet klubejer i USA, hvor den 44-årige engelske superstjerne er en af grundlæggerne Inter Miami, der skal spille i MLS fra i år. Og den tidligere frisparksekspert er godt i gang med at samle en række profiler til sit mandskab, som han ejer sammen med en gruppe investorer. Den tidligere Valencia- og Atletico Madrid-træner Diego Alonso er blevet hyret som cheftræner, og han lægger ikke skjul på ambitionsniveauet. 

”Ambitionen er at vinde ligaen det første år, og så bliver det et krav fra anden sæson,” som den uruguayanske træner har sagt ifølge Marca.

Samme avis skriver, at Inter Miami har kastet sin kærlighed på to profiler fra europæisk topfodbold,  begge med kontraktudløb til sommer. Det drejer sig om Luka Modric og Edinson Cavani, fra henholdsvis Real Madrid og PSG. Men da MLS-sæsonen begynder i marts, er det ikke sandsynligt, at de spillere skifter så tidligt, såfremt de er interesserede. 

Reglerne i den amerikanske fodboldliga tillader, at klubberne kan have tre såkaldt ”franchise players” i truppen – spillere, hvis løn ikke behøver at være i overenstemmelse med det lønloft, man ellers opererer med i MLS. 

Cavani og Modric er henholdsvis 32 og 34 år gamle og dermed på vej ind i deres respektive karrieres efterår. David Beckham har dog tidligere sagt, at klubben ikke er interesserede i at hente spillere, som bare vil hente de sidste penge og hygge sig i Miami.

”Det er ikke, hvad vi vil have.  Vi vil have spillere, som er sultne, og som har spillet på topniveau, men som stadig vil vinde,” som han sagde til journalister i juni 2019. 

Inter Miami er i øjeblikket ved at bygge et nyt stadion, som dog først står klar til brug om to år. Indtil da skal klubben spille sin kampe på Lockhart Stadium i Fort Lauderdale.