Der er flere Barcelona-spillere, der har spillet en flot sæson, hvor de i den grad har fået vist sig frem. Det gælder også Ousmane Dembélé, da han har været inde i en god periode. Han er dog også en spiller, som Barcelona ikke kan være sikker på at beholde på holdkortet, når transfervinduet åbner til sommer.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Det skriver Sport, der erfarer, at hans kontrakt udløber i 2022, og at det ikke er så nemt at få forlænget med Dembélé, som man ellers gik rundt og troede.

Dembélé skal derfor selv overveje sine muligheder, hvorefter man kan finde ud af, hvor hans fremtid ligger. Han er dog inde i en god periode, hvorfor den svære start i Barcelona hører til fortiden.

Han skulle ligeså have et godt forhold til sine holdkammerater, hvorfor der ikke er nogen tvivl om, at Barcelona ønsker at forlænge med ham. De har dog som bekendt et stort økonomisk problem, og når man snart har mindre end ét år tilbage af kontrakten, vil det ikke være overraskende, at man oplever en stor interesse for ham.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Dembélé-lejren har derfor heller ikke travlt med at forhandle med Barcelona-ledelsen, som naturligvis er bekymrede for klubben. De skulle dog alligevel være optimistiske, da Joan Laporta har forberedt sig på lidt af hvert om franskmanden.