Der har været rigtig mange spekulationer om, hvorvidt Cristiano Ronaldo er en færdig mand i Juventus.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen: “Jeg har det fint – under omstændighederne”

Den 36-årige portugiser har ganske vist et år tilbage af sin kontrakt, men der har været et utal af rygter om et potentielt skifte. Derfor vides det endnu ikke, om Cristiano Ronaldo vil være Juventus-spiller efter sommerferien.

Ronaldo tager sig dog ikke af de mange spekulationer. Han har derimod gjort det klart, at det ikke er noget, der holder ham vågen om natten. I samme ombæring gjorde han det klart, at hans fokus lige nu er på EM.

“Jeg har spillet på det højeste niveau i 18 år. Det er ikke noget, jeg tænker på. Hvis jeg var 18 eller 19 år, ville jeg måske have nogle søvnløse nætter, men jeg er 36 år. Hvad end, der kommer, vil det være for det bedste. Om det så er at blive i Juventus eller at skulle videre,” udtaler han ifølge Goal og fortsætter:

“Det afgørende er lige nu EM. Det er min femte EM-slutrunde, men for mig føles det som den første. Vi vil spille en god kamp med gode tanker fra første til sidste kamp.”

LÆS OGSÅ: Gianluigi Buffon er tæt på overraskende comeback

Portugal skal spille sin første EM-kamp i år mod Ungarn. Kampen bliver afviklet tirsdag aften kl. 18.00. Her skal Ronaldo og co. forsøge at tage det første skridt i jagten på at forsvare deres EM-titel fra 2016.