Den marrokanske forsvarsspiller skiftede til emiraterne i januar, og han er ikke overbevist om, at hans tidligere træner kan gå hele vejen i Champions League. 

Mehdi Benatia skiftede i januar til Al-Duhail i Qatar, efter at han havde mistet sin plads i Juventus’ midterforsvar til Leonardo Bonucci, der vendte tilbage til Torino efter en enkelt sæson i Milan. Den 31-årige marokkaner skiftede, fordi han var skuffet over ikke længere at være en del af Juventus’ startopstilling. 

”Da jeg var på ferie i Dubai i december, besluttede jeg mig for ikke at blive i Juventus. Jeg var ikke glad, og så snakkede jeg min familie. Jeg spillede aldrig, og det brændte mig indeni. Jeg ville gøre min del på banen. Da Bonucci kom tilbage, sagde Allegri, at han ville satse på mig, men tingene ændrede sig hurtigt. Men jeg er ikke sur på træneren,” siger Benatia til Sky Sport Italia. 

I samme interview blev han spurgt ind til sit syn på Juventus’ chancer for at vinde Champions League, og her er han en smule skeptisk. 

”Allegri har gjort det godt, både i Italien og i Champions League. Vi taler om en træner, som forstår fodbold, men jeg ved ikke, om han er manden, der kan vinde CL med Juventus. Jeg håber det. Klubben kunne godt have gjort det bedre på udebane mod Atletico Madrid, men jeg er Juventus-fan, og jeg tror ikke, det er afgjort,” siger Benatia til det italienske medie med henvisning til, at det første opgør i ottendedelesfinalen endte med en 2-0-sejr til madrilenerne. 

”Juventus har kvaliteterne til at komme tilbage. Hvis mine gamle holdkammerater når finalen, vil jeg købe billet til kampen og heppe på dem.” 

Mehdi Benatia har desuden kun roser til overs for klubbens nye chef i angrebet, Cristiano Ronaldo, som han kalder for en maskine.

”Jeg har talt meget med ham, og han er også et enestående menneske. Han er meget ydmyg og arbejder altid alt, hvad han kan.” 

Juventus spiller returopgør i Champions League mod Atletico Madrid den 12 marts.