Benficas præsident Luis Felipe Vieira er fuld af roser over for klubbens 19-årige supertalent Joao Felix, som er på ønskelisten hos en række europæiske topklubber. 

”En ting er sikkert: Felix er et af de største talenter i portugisisk fodbold, siden Ronaldo brød frem. Han har en fantastisk teknik, han er hurtig og klog. Han er også en god person, der viser, at han har sunde værdier, og det gør mig stolt.”

Benficas præsident lægger ikke fingre i mellem i sin lovprisning af klubbens 19-årige offensivspiller i et interview med Tuttosport, hvor han også roser klubbens 21-årige forsvarsspiller, Ruben Dias. 

”Det glæder mig åbentlyst. Det viser, at vores projekt med at satse på unge spiller giver de ønskede resultater,” siger han til den italienske avis. 

Joao Felix har efter sigende en frikøbsklausul på små 900 millioner kroner, og blandt andet Juventus og Real Madrid skulle være interesseret i at hente den portugisiske teenager. Men ifølge Luis Felipe Vieira har der ikke været nogen konkrete bud på spilleren endnu. 

”Du burde spørge dem (Juventus og Real Madrid), om de er interesseret i ham. Vi har ingen planer om at sælge ham i øjeblikket, og vi vil snart gøre hans frikøbsklausul endnu dyrere. Det er ikke det rette tidspunkt at tale om et salg,” pointerer klubpræsidenten over for det italienske medie. 

Joao Felix har optrådt 18 gange for Benfica i denne sæson indtil videre, hvor han har scoret 10 mål og lavet fem assists. Han har typisk spillet i rollen lige bag frontangriberen, men har også været brugt på højre kant.

Benfica ligger i øjeblikket  nummer 1 i den portugisiske liga med samme pointtal end Porto, men med bedre målscore. Det portugisiske tophold er stadig med i Europa League, hvor de møder Eintracht Frankfurt i kvartfinalen. I sidste sæson var det Porto, der løb med mesterskabet. 

Find seneste transfers og transferrygter her.