Real Madrid hev med nød og næppe et 2-2-resultatet hjem mod Mönchengladbach, da de to hold tørnede sammen i Champions League.

De måtte se sig selv være bagud 2-0 efter en times spil, men det lykkedes dog Karim Benzema at score på akrobatisk vis tre minutter inden slutfløjtet.

Casemiro sikrede Real Madrid et point, da han scorede i tre minutters tillægstid.

De havde spillet nogle sløje minutter, da dommeren havde fløjtet af til pause. Det var her, at Karim Benzema lod sine frustationer blive eksplicit tilkendegivet.

Benzema har vækket opsigt

Det er kommet frem, at han frarådede Ferland Mendy at aflevere bolden til den 20-årige Vinicius Junior. Det skriver Telefoot.

“Han gør, hvad han vil. Spil ikke til ham, bror. Han spiller imod os.”

Ferland Mendy spillede kun bolden til Vinicius Junior tre gange efter pausen. Karim Benzema spillede ikke bolden til ham på noget tidspunkt.

Gylden chance glippet

Real Madrid kunne have bygget videre på deres El Clásico-triumf mod Mönchengladbach, men i stedet har de hænderne fulde i Champions League-gruppespillet.

Zidanes mandskab tabte åbningskampen mod Shakhtar Donetsk, og efter deres 2-2-resultat mod Mönchengladbach, ligger de nu nederst i tabellen.

Real Madrid skal igen i aktion, når de tager imod Huesca i La Liga, hvorefter de skal møde Inter hjemme i en vital kamp i Champions League.