Det er endnu ikke lykkes at leve op til de forventninger, der har været til ham, efter han skiftede fra Chelsea til Real Madrid i 2019. Eden Hazard har tilsyneladende aldrig rigtig fundet sig helt tilpas i Real Madrid, hvilket har sat gang i rygterne om hans fremtid.

LÆS OGSÅ: Rashford og Greenwood fik talent til at forlænge med Manchester United

Ifølge den spanske avis Marca, har den tidligere Manchester United-spiller Dimitar Berbatov, der i dag ernærer sig som fodboldekspert i diverse sammenhænge, ytret sig om matchet mellem Eden Hazard og Real Madrid.

“Real Madrid burde overveje at sælge Hazard. Han har haft en masse skader, siden han ankom til Spanien, og det har gjort, at han ikke har kunnet vise den fantastiske fodbold, som han gjorde i Chelsea,” lyder det fra den tidligere topspiller ifølge Marca.

For ganske nylig pådrog den 30-årige Hazard sig endnu en skade, hvilket tilmed skete under en træningssession. Derudover giver Berbatov udtryk for, at han har svært ved at se, at den belgiske stjerne nogensinde kan blive en succes i den spanske klub.

LÆS OGSÅ: Avis: Denne Premier League-klub bød på Braithwaite

“Vil han nogensinde finde den gamle form og vise at han er alle de penge værd, som Real Madrid betalte for ham? Lige nu er svaret nej. Det er rigtigt, han kun lige er fyldt 30 og derfor stadig kan have mange gode år i sig. Hazard mangler stadig at vise noget, så det vil ikke være en overraskelse, hvis han skifter til sommer,” kommer det også fra Berbatov.