Manchester United fik ryddet godt op i det nu afsluttede transfervindue, men de fik dog ikke afskibet Sergio Romero og Phil Jones. De har ikke været en del af deres Premier League-mandskab, hvilket betød, at ingen af dem har spillet.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Romero blev overskygget af Dean Henderson, da han vendte retur fra et meget succesfuldt lejeophold, ligesom man også havde snakket om, at han skulle skifte klub, hvilket, som bekendt, ikke blev en realitet, da han ikke fandt nye græsmarker.

Han er dog nu blevet indskrevet i truppen igen.

Det samme gælder Phil Jones, som har været skadesplaget. Det har naturligvis haft noget at sige i snakket om, hvorfor han ikke har været en del af truppen. Han nærmer sig dog en tilbagevenden, hvor han er blevet indskrevet i Premier League-truppen, ligesom han også er blevet indskrevet i Europa League-truppen, hvor man ikke fandt plads til Romero.

LÆS OGSÅ: Solskjær med flot gestus: Vil ære flyofre med god præstation

Manchester Uniteds næste mission bliver at besejre Everton, hvilket finder sted i aften kl. 21.00. I kampen mod Everton ønsker United-manager Ole Gunnar Solskjær at ære flyofrene fra München-episoden med en god præstation.

Det kan du læse mere om herover.