På søndag skal AGF spille mod AaB i 3F Superligaen. Her håber Blume at se god energi helt fra starten.

I weekenden skal AGF forsøge at holde deres gode stime. De er nemlig ubesejret i de første tre kampe. Senest vand de hele 4-2 over OB på Ceres Park.

Blume fandt også selv vej til måltavlen i den målrige kamp mod OB. Til trods for sejren og de mange mål, ser han dog flere aspekter i spillet, som godt kan forbedres.

“Selvom vi vandt mod OB i sidste weekend, så er der stadig en masse ting, vi skal ud at gøre bedre. Vi skal komme med mere energi fra starten af kampen, og vi må ikke lade AaB få et spilovertag, som OB lidt gjorde mod os i søndags,” siger han til AGFs egen hjemmeside.

AaB har været en stor udfordring

AaB har dog vist sig at være en stor udfordring for AGF i de seneste fem indbyrdes kampe. Her er det nemlig kun lykkedes AGF at løbe afsted med en enkelt sejr.

Set over de seneste otte opgør, ser historien dog en kende anderledes ud. Her står de nemlig helt lige med fire sejr til hvert af de to hold.

Blume har også selv en god statistik mod nordjyske AaB. Det er nemlig en af de klubber, som han har scoret flest mål og lavet flest assists mod. Han har lavet tre mål og fire assists.

“Det er et hold, der ligger godt til os. De vil meget gerne spille frem i banen, så det giver noget plads og ofte nogen åbne kampe,” tilføjer han overfor AGFs hjemmeside.

De to hold tørner sammen på Aalborg Portland Park kl. 16 på søndag.