Der er nu under en måned til januar-transfervinduet, og det er nærmest en selvfølge, at der florerer en masse rygter, når det kommer til køb og salg af spillere, herunder i Premier League.

LÆS OGSÅ: Newcastle vil gå på indkøb i Manchester United

Det seneste rygte lyder på, at Bayer Leverkusen-kanten Leon Bailey er på vej til Everton. Det bliver rapporteret af Liverpool Echo.

Han er angiveligt blevet scoutet af Everton, men også Arsenal, Tottenham og Manchester United skulle være interesseret i kantspilleren.

Transfermarkt vurderer, at han har en transferværdi på £26,55 millioner. Det ville være en drøm, der går i opfyldelse for Leverkusen-spilleren, som tidligere har udtalt, at han drømmer om at spille i Premier League.

“- I bund og grund har min drøm altid været – og det er den stadigvæk – at spille i England. Hvis jeg fortsætter med at arbejde hårdt, er jeg sikker på, det nok skal blive løst,” fortalte Leon Bailey efter Leverkusens sejr over Nice i Europa League

LÆS OGSÅ: Michael Owen: Det kan koste Chelsea titeldrømmen

Han står noteret for fem mål og seks assist fordelt over alle turneringer i denne sæson. I øjeblikket ligger Bayer Leverkusen på andenpladsen i Bundesligaen, ligesom de også er videre i Europa League.