Det er svært at komme udenom, at Joakim Mæhle har gjort det rigtig godt for det danske landshold under dette års EM.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca skruer op for Damsgaard-interesse

Han har flere gange vist sig at være en vital del af det danske angrebsspil, ligesom han virker nærmest utrættelig. I hver kamp er han nemlig blandt de spillere, der løber absolut mest – både med og uden bolden.

Flere danske medier og eksperter har givet Mæhle rosende ord med på vejen, men det er dog ikke blot i Danmark, at man har lagt mærke til de flotte præstationer fra den 24-årige Atalanta-spiller.

I England er det heller ikke gået deres næse forbi, at han har spillet en yderst flot turnering indtil videre, hvilket har fået flere britiske medier til at hylde ham. Det skriver Ekstra Bladet.

Medierne fremhæver flere ting, men det er dog især hans flotte assist til Dolberg i lørdagens kamp mod Tjekkiet, der er blevet lagt mærke til. Faktisk bliver det kaldt for ‘måske EM’s bedste assist’.

“Mæhle leverede skønheden i det danske spil med måske EM’s bedste assist,” skriver den britiske avis The Guardian.

Derudover har den britiske tv-station ITV også givet udtryk, at de er imponeret over den 24-årige danskers assist, som var med til at bringe Danmark i front med 2-0.

“Mæhle har været fantastisk i turneringen. Han har scoret de sidste par kampe, og det var nok en af turneringens bedste afleveringer,” lød det fra den tidlige Arsenal-angriber og nu ekspert Ian Wright ifølge Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Overraskende udmelding om Braithwaite: “Jeg tror, han kan vinde Ballon d’Or”

Joakim Mæhle skal i aktion igen på onsdag, hvor netop englænderne venter i semifinalen. Kampen bliver spillet kl. 21.00 på Wembley i London.