I en spændende fodboldkamp under den solrige himmel i Portugal, sikrede Brøndby sig en sejr på 2-1 over ærkerivalerne fra FC København.

Dette opgør, der fandt sted i forbindelse med Atlantic Cup i Algarve, var ikke kun et derby fyldt med intensitet og rivalisering, men også scenen for Filip Bundgaards debut for de blå-gule.

Kampen, der blev afviklet mandag eftermiddag, bød på en række reservespillere fra begge hold, hvilket gav en unik mulighed for at se nye talenter i aktion. Blandt disse var Brøndbys nyindkøb, Filip Bundgaard, der med sin præstation viste, hvorfor han er en spiller at holde øje med.

Det var hans præcise hjørnespark, der fandt Rasmus Lauritsen, som med et stærkt hovedstød sendte Brøndby foran 1-0.

FC København, de forsvarende danske mestre, viste dog tegn på opvågning efter Brøndbys føringsmål. Kampen blev mere jævnbyrdig, og FCK havde flere chancer for at udligne, men ineffektivitet foran mål og solidt målmandsspil fra Brøndbys Jonathan Ægidius holdt dem fra fadet. Ægidius, der endnu ikke har haft sin officielle førsteholdsdebut, viste sig som en pålidelig sidste skanse for Brøndby.

I anden halvleg fortsatte dramaet, og Brøndby formåede at fordoble deres føring takket være et mål af Oscar Schwartau efter et forsvarsbrøler af FCK. Kampen så ud til at være afgjort, men FCK’s Roony Bardghji og Jordan Larsson kombinerede smukt for at reducere føringen til 2-1 med en flot flugter. Trods en intens slutspurt fra FCK, holdt Brøndby stand og sikrede sig sejren.