Efter Brøndbys 2-0-sejr over OB, følte midtbanespilleren Kasper Fisker sig kaldet til at svare igen på kritikken af det blågule mandskab oven på et transfervindue, hvor klubben har sagt farvel til flere profiler. 

Brøndby sagde i januar farvel til Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar. Det har fået fodboldiagttagere til at tvivle på den tilbageværende kvalitet hos mandskabet, da man må formode, at klubben ikke mister så store profiler, uden at det kan mærkes på den ene eller anden måde. Men i første omgang var savnet af de tre spillere ikke til at se, da Brøndby slog OB med 2-0 i Odense i weekendens forårspremiere. Derfor var det også magtpåliggende for klubbens 31-årige midtbanespiller at svare tilbage på kritikken, da han blev interviewet hos BT i går.

”Det var sgu en virkelig dejlig sejr. Når man kan høre den ene og den anden virkelig svine klubbens kvalitet til, så er det befriende at få en god start på foråret. Jeg er enig med kritikerne i, at vi er kommet svækket ud af transfervinduet, men jeg har hørt flere sige, at det er en decideret dårlig trup. Det er jeg bestemt ikke enig i,” sagde han til avisens fodboldpodcast. 

Der er masser af positive ting at holde sig for øje hos Brøndby, mener han tværtimod og nævner den 18-årige debutant Anis Slimane som eksempel. Der er desuden en fin retning at spore fra ledelsen til omklædningsrummet, siger Fisker. 

”Der har været en masse optimisme internt i vores trup, hvor vi har haft stor tro på tingene. Det betyder noget for os spillere, at der bliver arbejdet i den rigtige retning i klubben – også på strategi-plan. Det er ikke noget, vi spillere skal blande os i, men det er en rar følelse.”

Brøndby spiller ude mod AaB i næste runde af superligaen.