I en dramatisk kamp på Brøndby Stadion søndag aften, lykkedes det for Brøndby IF at overvinde både FC Midtjylland og et tidligt rødt kort.

Det har sendt Brøndby til toppen af 3F Superligaen.

Kampen endte med en smal 1-0 sejr til hjemmeholdet, trods de var i undertal i 75 minutter.

Kampens afgørende øjeblikke fandt sted allerede i første halvleg. Efter 17 minutters spil blev Brøndbys Henrik Heggheim vist ud for at have nedlagt en FCM-spiller i straffesparksfeltet.

Dette efterlod Brøndby med ti mand resten af kampen. FCMs Gue-Sung Cho misbrugte dog det efterfølgende straffespark, da Brøndbys målmand, Patrick Pentz, med en flot redning forhindrede udligningen.

Du kan se situationen her.

Til trods for undertallet og FCMs boldbesiddelse, var det Brøndby, der fandt vej til nettet før pausen. Efter en periode med pres lykkedes det Ohi Omoijuanfo at score kampens eneste mål, hvilket sendte Brøndby til pause med en 1-0 føring.

Se målet her.

Anden halvleg bød på VAR-drama, da FCM troede, de havde udlignet, men målet blev annulleret for offside.

FCM pressede på for en udligning i kampens slutfase, men Brøndbys forsvar og målmand stod imod presset. Kampen bød også på intensitet og følelser, hvilket kulminerede med gule kort til både Jacob Rasmussen og Cho efter i Brøndbys straffesparksfelt.

Med denne sejr rykker Brøndby op som ny tophold i Superligaen, mens FCM falder til tredjepladsen efter FC Københavns sejr tidligere på dagen.