I det første af to semifinaleopgør i Copa del Rey, endte Sevilla med at vinde 2-0 over FC Barcelona. Undervejs i kampen mente den catalanske trup, at de blev snydt for et straffespark.

LÆS OGSÅ: Sevilla mobbede Barca på Twitter: Barcelona har nu svaret igen

Efter opgøret udtalte Pedri sig til pressen, hvor han gjorde det klart, at han var sikker på, at der skulle have været dømt et straffespark til Barca i denne situation.

Det valgte Sevilla-spiller Sosu at reagere på, hvilket han gjorde ved at retweete opslaget efterfulgt af en lang række græde-smileyer.

Da FC Barcelona vandt det andet af semifinaleopgør med 3-0, hvilket sikrede dem en plads i finalen, fik Sosu igen, men dog ikke fra Pedri. Derimod var det Carles Puyol, der pludselig besluttede sig for at melde sig ind i kampen på Twitter.

Han retweetede Sosus opslag med de mange græde-smileyer, hvortil han blot skrev ‘Godnat’ efterfulgt af to hjerter i Barca-farver.

De to opgør mod Sevilla har kastet flere ting af sig, men nu er der dog kun én ting, der faktisk tæller: Barca er i finalen, og Sevilla er ude af turneringen. I denne forbindelse har Twitter-kampe ikke det store at skulle have sagt.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: “Jeg kan ikke bede mit hold om mere”

Hertil slog Barca også Sevilla med 2-0 i lørdagens kamp i La Liga, hvilket sikrede dem tre vigtige point til La Liga-kontoen.