Champions League-vinderne Chelsea er angiveligt meget ivrige efter at bringe den nuværende Real Madrid-forsvarer Raphael Varane til Stamford Bridge i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Barcelona giver Ousmane Dembélé ultimatum

Forsvarerens nuværende aftale med Los Blancos udløber næste sommer, men det antages dog, at han vil forlade den spanske klub allerede denne sommer. Dermed kan Real Madrid sikre, at han ikke forlader klubben gratis næste år.

Manchester United og Paris Saint-Germain er også fortsat sat i forbindelse med franske forsvarer, der menes at være værdisat af Real Madrid til i omegnen af 70 millioner euro.

En nylig rapport hævdede, at Manchester United allerede har tilbudt Varane en lukrativ femårig kontrakt, såfremt han er villig til at skifte til Old Trafford denne sommer.

Ifølge Foot Mercato er Chelsea dog også indstillet på at bringe ham til England. Faktisk skulle han angiveligt været et af deres toptransfermål forud for den kommende sæson.

Den 28-årige viste sig igen at være en vigtig spiller for Real Madrid under 2020/21-sæsonen, hvor han spillede 41 kampe på tværs af alle turneringer for Los Blancos.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea-angriber underskriver toårig kontrakt med Serie A-klub

Varane har sammen med Real Madrid vundet tre La Liga-titler, en Copa del Rey og fire Champions League-trofæer, siden sin ankomst i 2011.