Kepa Arrizabalaga fastholder, at han ikke var ude på at vise respektløshed for sin træner, da han nægtede at lade sig af udskifte i gårsdagens finale i Carabao-cuppen. 

Det var ret unikke billeder, da Chelsea-manager Maurizio Sarri i gårsdagens finale i den engelske ligacup ville udskifte sin målmand inden en eventuel straffesparkskonkurrence i opgøret mod Manchester City.

Kepa så ud til at have krampe, men da Chelsea gjorde klar til at skifte ham ud, viftede han med armene og nægtede. Det betød, at der var et længere spilstop i kampens forlængede spilletid, og Sarri så rasende og frustreret til fra sidelinjen.

Først løb den italienske manager ned i spillertunnelen, men vendte så tilbage nogle sekunder senere. Men ifølge målmanden var der tale om en misforståelse.

”Jeg ved ikke, hvordan det så ud ude fra, det er nok ikke de bedste billeder, men jeg har talt med manageren, og jeg tror, det var en misforståelse,” som Kepa Arrizabalaga sagde efter kampen ifølge SkySports. 

”Jeg forstår, at der bliver snakket på sociale medier og i tv, men det var ikke min intention at modsætte mig manageren. Han troede, at jeg ikke var ok, jeg forsøgte at sige, at det var jeg. Det var et intenst øjeblik, og der skete en masse ting.” 

Kepa indrømmede dog også, at han ikke var skadet, men var ude på at trække tiden ud, mens hans hold var under pres. 

LÆS OGSÅ: Chelsea må ikke købe spillere i de kommende to transfervinduer

”Ude på bænken troede de, at jeg ikke kunne fortsætte, fordi det var anden gang, jeg var i græsset. Vi havde løbet meget, så jeg så det som en mulighed for at sætte kampen på pause. Folk snakker, men det var sådan, det var og sådan jeg gennemlevede det,” siger han. 

Maurizio Sarri har ligeledes kaldt situationen for en misforståelse. Chelsea endte med at tabe opgøret, der var endt 0-0 i forlænget spilletid, på straffespark.