Billy Gilmour har mange år foran sig, men den blot 19-årige Chelsea-spiller har allerede stået over for et hav af de bedste spillere i Premier League.

LÆS OGSÅ: Manchester Uniteds trænerstab: Her skal Bruno være bedre

Den unge skotte har hidtil fået spilletid i 17 kampe for The Blues, som i et interview med klubbens officielle YouTube-kanal for nylig har kåret sin karrieres hidtil sværeste modstander. Her fremhævede han landsmanden Scott McTominay fra Manchester United.

“Min hårdeste modstander var imod Manchester United, det var Scott McTominay. Jeg ved, han også er skotsk, men han var så god, hurtig, stærk og teknisk dygtig. Så jeg syntes, det var svært at spille imod ham,” sagde Gilmour til Chelseas officielle YouTube-kanal, og fulgte op med:

“Han spillede virkelig godt, stoppede alt på midtbanen og kontrollerede fuldstændigt kampen,” udtalte han også.

Det opgør, som han hentyder til, er Chelseas 2-1-nederlag til De Røde Djævle, som blev spillet i sidste sæsons Carabao Cup. Her var de to skotske midtbanespillere nemlig begge på banen på samme tid.

LÆS OGSÅ: Liverpool-stjerne melder ud: Vi er ude af titelræset

I denne sæson har det unge talent fået spilletid i både Premier League, Champions League og FA Cup. Mål er et dog ikke blevet til i denne sæson, hvis man ser bort fra det ene mål, som han har scoret for Chelseas U23-hold i Premier League 2.