Enzo Fernandez blev i januar hentet fra Benfica til Chelsea, men det var tæt på at gå galt, efter Benfica fremsatte et særligt krav.

Chelsea har brugt en stor sum penge på at hente nye spillere til klubben i januar. Det største indkøb kom i form af Enzo Fernandez, som blev hentet i Benfica.

LÆS OGSÅ: Vil belønne stjerne: Barca åbner nye kontraktforhandlinger

Den engelske klub har været nødt til at slippe intet mindre end 106,8 mio. pund for at bringe ham til London, hvilket svarer til lidt over 890 mio. kr.

Tidligt i januar forsøgte Chelsea første gang at hente Fernandez, men fik dengang afslag fra Benfica, der gjorde det klart, at de ikke havde interesse i at sælge ham midt i sæsonen.

Efter et stort pres fra både spiller og Chelsea, endte det dog med, at en handel blev lukket på Deadline Day – og Fernandez kan derfor nu kalde sig selv for Chelsea-spiller.

Nu melder mediet Record, at det hele faktisk var ved at falde til jorden, da Benfica havde fremsat et krav om at få Mateo Kovacic med i handlen.

Da den engelske klub ikke havde nogen interesse i dette, valgte de at afvise kravet, hvilket efter sigende fik handlen til at vakle en smule.

LÆS OGSÅ: Avis: United vil hente Real Madrid-stjerne til sommer

I sidste ende blev de to klubber enige om en pris på godt og vel 890 mio. kr., og Fernandez har skrevet under på en 8,5 år lang kontrakt med London-klubben.