FC Barcelona vil belønne stjernen med en ny kontrakt, og har derfor rettet henvendelse til hans agent.

Sidste år skrev Ousmane Dembélé under på en ny kontrakt med FC Barcelona, efter en langvarig proces, hvor han flere gange blev rygtet væk fra klubben.

LÆS OGSÅ: Barcelona har truffet endegyldig beslutning om De Jong

Der var dog tale om en kort kontrakt, der kun løber frem til juni 2024. Ikke nok med det, så er der i hans kontrakt indskrevet en frikøbsklausul, der falder til kun 50 mio. euro (372 mio. kr.) til sommer.

Det har medført, at flere engelske klubber har rettet blikket mod Barcelona, da de ønsker at lokke den franske kantspiller væk til sommer.

I og med, at Barcelona vil sikre sig mod dette, har de ifølge Mundo Deportivo rettet henvendelse til agent, Moussa Sissoko, med henblik på at få et møde i kalenderen.

Den catalanske klub skulle have et stort ønske om at få Dembélé til at skrive under på en længere kontrakt, så de kan holde ham på Spotify Camp Nou.

Det må formodes, at de også vil forsøge at få en større frikøbsklausul indført i hans kontrakt, så interesserede klubber ikke har mulighed for at købe ham fri af kontrakten.

LÆS OGSÅ: Liverpool og Arsenal kæmper om Juventus-stjerne

I de seneste uger er han blevet kædet sammen med både Arsenal, Manchester United og PSG, der alle skulle gøre sig tanker om at betale hans frikøbsklausul på 50 mio. euro til sommer.