Tottenham kan potentielt ende med at få selskab af en vaskeægte City-legende til sommer. Efter 10 år på Etihad Stadium, er Sergio Agüeros tid i Manchester City nemlig slut til sommer.

LÆS OGSÅ: Premier League-rivaler vil stjæle Ødegaard fra Arsenal

Skal man tro den engelske avis The Telegraph, er det ikke sikkert, at det er ensbetydende med, at han er færdig i Premier League. Avisen skriver nemlig, at Agüero overvejer at tage imod tilbud fra både Chelsea og Tottenham. Han vil tilmed overveje det, uanset om klubberne slutter blandt de bedste fire eller ej.

Det ser dog ikke ud til, at der er nogen chance for, at han ender med at tage til Arsenal. Mikel Arteta har nemlig gjort det klart, at de ikke har i sinde at hente Agüero. Derudover har United-manager Ole Gunnar Solskjær også udtalt, at han mener, at det virker usandsynligt, at den argentinske stjerne skulle have lyst til at skifte til Old Trafford.

The Telegraph mener derfor at vide, at Agüero er åben for at fortsætte i Premier League. Efter sigende skulle han have et ønske om dette, da han vil udbygge sin i forvejen imponerende målstatistik. Den argentinske stjerne har indtil videre formået at score hele 181 mål i Premier League i sin tid i Manchester City.

LÆS OGSÅ: Inter-legende vil erstatte Eriksen med tysker

Dog er det ikke en garanti, at han ender med at fortsætte i Premier League. Der har nemlig også været rygter om, at han er på vej til FC Barcelona. Her vil han nemlig kunne spille side om side med sin nære ven Lionel Messi.