Martin Ødegaard har på ganske kort tid formået at etablere sig som fast starter i Arsenal. Det er sket efter, at han i januar blev hentet fra Real Madrid til London-klubben på en halvårlig lejeaftale.

LÆS OGSÅ: Inter-legende vil erstatte Eriksen med tysker

Ifølge den spanske avis AS skriver, at Arsenal-cheftræner Mikel Arteta potentielt kan ende med at se Ødegaard skifte til en af Arsenals rivaler i Premier League. Avisen skriver nemlig, at Jürgen Klopp ‘synes virkelig godt om’ Ødegaard, hvis fremtid i Real Madrid er uvis.

Efter Arsenals nederlag på 3-0 til Liverpool i lørdags, tog Jürgen Klopp en snak med den 22-årige Martin Ødegaard. Ifølge AS har den tyske stjernetræner i lang tid haft et godt øje til den ung nordmand.

Et fast skifte til Premier League kan derfor nemt ende med at blive en realitet. Han besluttede sig nemlig for at forlade Real Madrid, fordi han mere eller mindre var blevet frosset ud af truppen af Zinedine Zidane.

I de seneste måneder har Ødegaard dog formået at etablere sig selv godt i Premier League. Ifølge den spanske avis skulle han også være åben for et skifte til Liverpool, eftersom han ikke har lyst til at skulle tilbage til Real Madrid.

Angiveligt vil Arsenal også rigtig gerne tilbyde ham en permanent kontrakt, men det skulle være svært for dem at finde pengene til det. Desuden skulle Real Madrid være indstillet på at få solgt Ødegaard en gang for alle.

LÆS OGSÅ: To Premier League-klubber kæmper om gratis Real Madrid-profil

Hans markedsværdi lyder, ifølge Transfermarkt, på omkring 300 mio. kr. Ifølge takSPORT gav Ødegaard i 2015 udtryk for, at Liverpool er hans ‘drømmeklub’