Den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo er efter sigende klar til at forhandle med Juventus om sin fremtid i klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea vil bytte sig til Pjanic

Den 36-årige har kun et år tilbage af sin nuværende kontrakt med de italienske giganter. Han har angiveligt overvejet at forlade klubben, hvis de ikke havde kvalificeret sig til næste sæsons Champions League.

En sikker 4-1-sejr over Bologna i sidste weekend sikrede, at Juventus kunne snige sig ind i top 4. De blev dog hjulpet godt på vej af, at Napoli spillede 1-1 hjemme mod Hellas Verona.

Ronaldo var dog ikke med i Juventus’ sidste kamp i Serie A, da cheftræner Andrea Pirlo udtalte, at angriberen var tilbage på bænken som følge af ‘træthed’.

Sky Sports News skriver, at Ronaldo og Juventus’ plan er at sætte sig ned i de kommende uger, hvor de skal diskutere fremtiden og hvad han håber at opnå med klubben.

Angriberen koster angiveligt Juventus omtrent 52 millioner pund om året, og han tjener derfor cirka 25 millioner pund efter skat. Skulle en anden klub ville købe ham, er der derfor ikke mange andre klubber end Manchester City og Paris Saint-Germain, der har råd til ham.

LÆS OGSÅ: Prismærke på 260 millioner: Liverpool vil stjæle PL-profil fra Arsenal

På trods af en frustrerende sæson i Serie A, formåede Ronaldo alligevel at sikre sig Golden Boot med 29 mål, hvilket er fem mere, end Romelu Lukaku scorede, som er at finde på andenpladsen.