Det er blevet bekræftet, at Jordan Henderson, Liverpools anfører, er blevet opereret for sin skade i lysken.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Liverpool skal holde nallerne væk: Declan Rice får kæmpe prisskilt

Liverpool oplyser på sin hjemmeside, at det endnu ikke vides, hvornår han kan vende tilbage, men det er i hvert fald sikkert, at det bliver på den anden side af landskampspausen.

Det vil altså sige, at han sikkert er ude frem til slutningen af marts.

Liverpool har da også været hårdt ramt i denne sæson, for ud over skaden, som Henderson pådrog sig mod Everton, så har flere forsvarsspillere også været ude, og de er såmænd ude indtil sæsonen er forbi.

Det måtte først vinke farvel til verdensstjernen Virgil van Dijk, og siden da er der også blevet sagt farvel til Joe Gomez og Joël Matip som også er langtidsskadet.

Der var dog også gode nyheder at hente på skadesfronten, da Diogo Jota er vendt tilbage, og han var såmænd med til hele træningen. Han blev skadet i Champions League-opgøret mod FC Midtjylland den 9. december, og han har været ukampdygtig siden da.

Liverpool har 13 kampe tilbage, og flere af deres spillere mener, at man har vinket farvel til mesterskabet. De vandt Premier League i fjor, men det kommer altså ikke til at blive nogen gentagelse for Liverpool.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

De ligger aktuelt på sjettepladsen, hvor de står noteret for at have 40 point, og de har hele 19 point op til Manchester City på førstepladsen, som ligger ti point foran Manchester United og Leicester, der indtager de efterfølgende pladser.