Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Declan Rice er en formidabel spiller, som i den grad har fået iscenesat sig selv i denne sæson. Han har dog ligeså potentialet til at blive meget, meget mere, hvorfor han altså ikke er £100 millioner værd i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand afslører: United ignorerede mit røverkøb

Det er dog det prisskilt, han har fået sat på sig af West Ham. Det må umiddelbart være en skæmmetaktik fra West Hams side, der signalerer, at Manchester United og Liverpool skal holde nallerne væk.

De er nemlig begge blevet kædet sammen med den 22-årige West Ham-anfører, men grundet coronapandemien, er alle klubber i en finansiel usikkerhed, og det virker derfor ikke sandsynligt, at de betaler £100 millioner for en spiller som Rice.

Simon Jordan fra talkSPORT fortæller, at West Ham slet ikke kommer til at overveje et salg af Declan Rice, hvis man ikke nærmer sig den pris.

“Sullivan (West Ham-medejer, red.) har allerede fortalt mig, at der skal bydes højere end £100 millioner, før West Ham overhovedet vil overveje et salg. Vi må vente og se, hvad der sker på den front,” fortæller Jordan til talkSPORT.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand vil have United-profil smidt på bænken

Det kan naturligvis også være, at West Ham forsøger at stille sig stærkere forud for en forhandlingssituation, skulle storklubberne tage kontakt til sommer.