Dani Alves spillede en enkelt sæson i Juventus, før han kom til PSG. Og brasilianeren mener ikke, at den italienske klub indfriede sine løfter til ham. 

36-årige Dani Alves spillede i Juventus i sæsonen 2016/2017 efter mange år i Barcelona, men han rykkede hurtigt videre til PSG, fordi han var utilfreds i den italienske klub. Det fortæller brasilianeren i et interview med ESPN. 

”Jeg brugte et på flere måder utilfredsstillende år i Torino i Italien. Jeg følte mig snydt, siden jeg ikke fik, hvad jeg var blevet lovet. Og det er den værste følelse. Jeg skrev historie med Juventus, og jeg har haft mulighed for at spørge folk, hvordan de så på Dani Alves som ansat. Der er ikke én person derovre, som ikke elsker mig. Det er forskel på, hvad de mennesker, der ansatte mig, sagde, og hvad de gjorde,” siger han. 

Dani Alves nåede at få 19 kampe i Juventus, hvor han var med til at vinde Serie A og spille klubben i finalen i Champions League. Han fortæller ikke konkret, hvad det er, han var utilfreds med i Juventus, men det kan måske skyldes hans kontraktforhold eller hans manglende plads som fast mand i startopstillingen. 

”Det var min beslutning at forlade Juventus. Jeg føler, at de skuffede mig, og derfor tog jeg afsted. Jeg respekterer Juventus og klubbens historie, og jeg har fået mange venner der. Hvis folk er glade, kommer det alt sammen tilbage til dig,” siger Dani Alves til ESPN. 

Brasilianeren er ifølge det amerikanske medie blevet tilbudt en et-årig kontraktforlængelse med PSG, men parterne er ikke enige. 

”Hvis vi er enige, bliver vi sammen. PSG ved, hvilken retning jeg vil i, og at jeg vil hjælpe denne klub til at skrive historie, men det ved jeg ikke, om de vil,” siger Dani Alves og nævner i samme ombæring, at han gerne vil spille i Premier League, hvis muligheden skulle opstå.