PSGs brasilianske højreback mener, at hans klub bør lytte til ham i højere grad, ligesom han han mener, at der mangler forståelse for Neymars evner blandt hans holdkammerater. 

Den 35-årige veteran på PSGs højreback, brasilianske Dani Alves, gav et åbenhjertigt interview med franske RMC Radio torsdag, som AS har gengivet bidder fra. Her var han ikke bleg for at kritisere sin klub og sine holdkammerater. Der bliver først og fremmest ikke lyttet nok til en mand med hans erfaringer, siger han. 

”Jeg vil ikke tale mig selv op, men jeg, hvordan man vinder og taber. Når jeg siger noget, så burde der blive lyttet. Og ikke fordi, jeg ved mere end de andre, men fordi jeg allerede har oplevet det,” sagde han med hentydning til klubbens exit i Champions League, hvor Manchester United vandt 3-1 over PSG i Paris i 1/8-delsfinalen efter at have tabt det første opgør med 2-0.

”Måske burde man lytte til en, som har gennemgået den slags og så forholde sig til de erfaringer. Jeg har allerede vundet alt, så jeg taler om, hvad jeg har oplevet og erfaret.”

Der bliver for tiden sat spørgsmålstegn ved Neymars fremtid og hans præstationer i PSG, og i radiointerviewet var Dani Alves ikke sen til at forsvare sin brasilianske holdkammerat. 

”Han er omringet af spillere, som ikke forstår ham. Han er en spiller, man er nødt til at have på banen hele tiden, da han giver dig, hvad du ikke har i forvejen. Giv ham bolden, og han ved, hvad der skal gøres. Neymar er en fodboldspiller, der får folk på stadion. Jeg ville betale for at se et show, og det vil andre folk også,” mener Alves, hvis kontrakt med PSG udløber til sommer. 

Neymar er oppe på 13 scoringer i den franske liga i denne sæson.