Jens Odgaard var euforisk efter sin debut for italienske Sassuolo i weekenden. Den tidligere Lyngby-spiller var dog ærgerlig over, at det ikke blev til sejr for hans nye klub. 

Jens Odgaard skiftede fra Lyngby til Inter i 2017, hvor han spillede på Milano-klubbens ungdomshold. Men her nåede han dog ikke at få debut i Serie A.

Men den kom i går for det 19-årige angrebstalent, da han fik de sidste 15 minutter på banen for sin nye klub Sassuolo, der mødte SPAL på hjemmebane i en kamp, der endte 1-1. 

”Det er super fedt at få min debut. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke vinder kampen. Vi gjorde rigtig mange gode ting, men vi må bare videre til næste kamp og arbejde hårdere til træning,” siger Jens Odgaard til Ekstra Bladet. 

Odgaard spillede 16 kampe for Lyngby i superligaen tilbage i 2017, inden han skiftede dansk græs ud med det italienske. Han siger til avisen, at han havde håbet på at få debut tidligere, men hans tid i Sassuolo har været fyldt med skader. 

”Jeg har kæmpet med små skader, siden jeg startede i klubben. Derfor var det også rigtig godt at kunne være med igen og spille sammen med holdet.” 

Jens Odgaard betragtes som et af Danmarks største angrebstalenter, og han har været på måltavlen 22 gange i 39 kampe for diverse ungdomslandshold. Han spillede som ungdomsspiller i HGI (Hillerød Gymnastik Forening), inden han kom til Lyngby i 2014. Han blev købt af Inter for 10 millioner danske kroner.

Inter har også en tilbagekøbsklausul på spilleren, som de kan hente til sommer for omkring 37 millioner. En pris, der bliver fordoblet, hvis de henter ham året efter. Men først skal det unge talent sikre sig en plads i startopstillingen for Sassuolo, der i øjeblikket ligger nummer 11 i Serie A.