OBs søgen efter en ny cheftræner er nu afsluttet.

Ifølge B.T. har klubben valgt at forfremme Søren Krogh, der tidligere har fungeret som assistenttræner under Andreas Alm.

Krogh overtager roret permanent efter at have ledet holdet gennem efterårets sidste fire kampe. Disse kampe resulterede i en sejr, to uafgjorte og et nederlag, hvilket gav et indblik i Kroghs potentiale som cheftræner.

Kroghs forfremmelse til cheftræner er et betydeligt skridt i hans karriere, da det er hans første stilling som cheftræner.

Han har tidligere vist sit værd som assistenttræner og midlertidig cheftræner, hvilket har bidraget til klubbens beslutning. BT skriver, at Krogh blev valgt frem for to andre eksterne kandidater, og at parterne allerede har indgået en mundtlig aftale. Det eneste, der mangler for at formalisere hans position, er den officielle underskrift.

OBs præstationer under Kroghs midlertidige ledelse har været blandede, men med en uafgjort kamp mod FC Nordsjælland i efterårets sidste kamp, sikrede holdet sig en overvintring på niendepladsen i Superligaen.

Dette giver Krogh en solid platform at bygge videre på, når han nu træder ind i rollen som permanent cheftræner.