Manchester United-angriber Anthony Martial står overfor en periode på sidelinjen, efter at have pådraget sig en skade i sin seneste landskamp. Heldigvis har klubbens tekniske direktør allerede en ideel erstatning klar, hvis man spørger ham.

LÆS OGSÅ: PSG og Manchester United holder øje med Real Madrid-stjernes kontraktsituation

Den engelske klub har et par afgørende måneder foran sig, da de forsøger at runde sæsonen af med et trofæ. Derfor kan Fletcher potentielt beslutte at benytte sig af en spiller, som han har kaldt for ‘en forsvarers mareridt’ – Mason Greenwood. Det skriver Daily Mirror.

Den unge angriber har dog primært spillet på kanten i denne sæson, men det ser ud til, at han i Martials fravær kan ende med at blive brugt som en central angriber. Dette bliver selvfølgelig kun understøttet af Darren Fletchers tidligere kommentarer om hans evner.

Tidligere har Fletcher nemlig gjort det klart, at han mener, at Greenwood er en af de bedste angribere i klubben.

“Jeg mener, at han er en starter på Uniteds bedste hold,” sagde han sidste år ifølge Daily Mirror.

“Mason spiller fra højre side, Anthony Martial i midten og Rashford til Venstre med Bruno (Fernandes, red.) som 10’er.”

“Det er det bedste angreb og det, der får folk til at sætte sig på kanten af deres sæder efter lockdown. Det er det, der producerer Uniteds bedste form.”

“Jeg er sikker på, at Masons udvikling skal være som 9’er. Han har potentiale i verdensklasse.”

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United øger interessen i Barcelona-stjerne

“Det faktum, at han kan gå begge veje – ikke mange angribere kan spille naturligt med deres venstre fod og naturligt på deres højre fod og afslutte det. Han er en forsvarers mareridt.”