Onsdag aften skal AGF forsøge at komme tilbage på vinderkurs, efter de søndag måtte nøjes med et enkelt point i opgøret mod FC København, hvor de spillede 3-3.

LÆS OGSÅ: Dal Hende efter nederlag: Det var skandaløst

Denne gang er det dog et opgør mod FC Nordsjælland, der venter. Og David Nielsen har forud for opgøret selv givet udtryk for, at det plejer at være en svær kamp for hans tropper. Det sagde han til AGF TV.

“Det er altid krævende at spille mod FC Nordsjælland. De er jo et spillende hold, og det kræver meget af os fysisk at møde dem. Så vi har to dage til at gøre klar til det nu, og det er det, som vi er i gang med i dag (mandag, red.),” sagde David Nielsen til AGF TV.

Dernæst kom han ind på, at FC Nordsjælland ikke helt har fået de resultater, som de gerne vil have. Dog understreger han, at det ikke ændrer på, at der er tale om et hold med det samme koncept, som AGF altid har haft problemer med.

“De har selvfølgelig ikke fået de resultater, som de nu gerne vil have. Men det har mere været de mere isolerede situationer, hvor de ikke er lykkedes. Ellers er det et hold med det samme koncept, som vi altid har haft problemer med,” sagde AGF-træneren også til AGF TV.

LÆS OGSÅ: Avis: Jon Dahl er varm på dansk landsholdsspiller

Kampen mellem AGF og FC Nordsjælland spilles på Ceres Park med kampstart kl. 18.00.