AGF har fået en dårlig start på superligaen, hvor aarhusianerne har fået et enkelt point i fire kampe. En brutal start, siger træner David Nielsen, der dog ikke mener, at hans mandskab har leveret dårlige præstationer. 

AGF har fået en dårlig sæsonstart, som betyder, at det aarhusianske mandskab ligger i bunden af tabellen i Superligaen.  I sidste runde var AGF ellers foran på udebane mod Lyngby, men endte med at tabe opgøret 2-1, hvilket betyder, at man kun har hentet et enkelt point i fire kampe. Kun Silkeborg har fået nul point indtil videre. Men i et interview med Ekstra Bladet siger træner David Nielsen, at hans mandskab har leveret bedre præstationer, end det magre antal point giver udtryk for. 

”Jeg kommer aldrig til at købe en præmis om, at vores præstationer har været dårlige. Jeg synes, at det er brutalt at stå med et point efter de fire kampe, vi har spillet. Det er små ting, der mangler. Vi har spillet nogle kampe, hvor jeg med rette kan sige, at vi spiller rigtig godt og er gode på bolden. Vi producerer chancer – også nok til at vinde kampene,” siger AGF-træneren. 

AGF har solgt midtbaneprofilen Jens Stage til FC København denne sommer. Men det skal ikke være en undskyldning for den dårlige start, mener David Nielsen, som er godt tilfreds med samarbejdet mellem nyerhvervelsen Nicolai Poulsen og Mustafa Amini på midtbanen. 

”Vi er et andet hold uden Jens Stage. Selvfølgelig var Stage vigtig, men han er her ikke, og vi gør nogle ting, som jeg godt kan lide som hold nu, hvor han er væk,” siger David Nielsen til formiddagsavisen. 

AGF møder Sønderjyske i Haderslev på mandag. Hvis aarhusianerne taber det opgør, må der siges at være pointkrise for David Nielsens tropper.