Overvejer du en rejse, hvor du kan komme ud at se en masse fodbold? Europa er fyldt med flere byer, der vrimler med gode fodboldhold. Det er derfor oplagt at holde dig inden for Europa. 

Her i indlægget har vi samlet inspiration til fem forskellige byer i Europa, hvor du er garanteret vilde fodboldoplevelser. Læs med, og find din rejsedestination. 

London – Et mekka af fodboldklubber

London er en af de mest populære fodboldbyer. Englænderne er generelt helt vilde med fodbold. Det er ikke noget, de spøger med. Det er derfor ikke overraskende, at du finder ikke mindre end 10 fodboldklubber i London. 

Vælger du en rejse til London, er du garanteret flere kampe i løbet af dit ophold. Derudover kan du opleve nogle af de mange berømte stadioner, som London netop også er kendt for.  

Istanbul – Masser af spænding

Vil du lidt længere væk fra de danske grænser, kan Istanbul være en oplagt mulighed. I Istanbul finder du fire fodboldklubber, der er med i den bedste liga i Tyrkiet. Der er derfor gode muligheder for at se en god kamp. 

Det særlige ved Istanbul er, at tyrkerne går meget op i fodbold. Det bliver nærmest en religion for dem. Der kan derfor være en vis spænding ved at se tyrkisk fodbold. Det skal dog påpeges, at det ikke er helt ufarligt. Der er flere områder, hvor det kan være en god idé at tænke over dit tøjvalg. Bærer du rivalernes trøje, kan det skabe problemer. 

Det gode ved Istanbul er, at du også kan opleve en masse andet end fodbold. Byen er nemlig en yderst kendt rejsedestination. Du kan opleve fodbold, se kulturelle ting eller hænge lidt ud på hotellet og nyde lidt afslapning med et online casino. Du kan derfor gøre det til lige præcis den tur, du har i tankerne. 

Rhein/Ruhr-distriktet – Tysk fodbold på højt plan

Her er der egentlig tale om et område i stedet for en egentlig by. Vi er taget et smut til Tyskland. I centrum af dette område finder du Düsseldorf. I omegnen af Düsseldorf finder du hele syv forskellige klubber fra 1. Bundesliga og 2. Bundesliga. 

De to divisioner er yderst populære, da der bliver spillet noget godt fodbold. Der er derfor ofte udsolgte kampe. Her kan du derfor helt sikkert få én på opleveren. 

Madrid – Se nogle af de største stjerner

Vil du se nogle af de største fodboldstjerner i aktion, er Madrid en oplagt rejsedestination. Madrid huser både Real Madrid og Atletico Madrid, der er nogle af de bedste klubber på verdensplan. Det er derfor ikke overraskende, at kampen imellem disse to klubber kan gå vildt for sig. Når disse to hold spiller mod hinanden, kaldes det El Derbi madrileño. 

Det er dog ikke de eneste klubber, du finder i Madrid. Du finder også Rayo Vallecano og Getafe CF. Det er blandt andet i Getafe CF, hvor Michael Laudrup har været træner. Vælger du nogle af de større kampe i Madrid, har du mulighed for at se noget fantastisk fodbold. 

Moskva – Spændende derbyer 

Vil du prøve en lidt anderledes fodboldby, er Moskva et godt bud. I Moskva finder du hele fem forskellige fodboldklubber, som er med i den bedste række i Rusland. Disse fem klubber gør, at der ofte er derbys i Moskva. 

En af de mere spændende derbyer er kampen mellem CSKA og Spartak. Disse to hold betragtes som nogle af de mest succesfulde klubber. Der er derfor lagt op til rigtig god fodbold. Det gælder dog, uanset hvilket derby du tager til. De russiske fans går meget op i fodbold. Der vil derfor være en vild spænding, når du tager på et stadion i Moskva.