Ifølge flere spanske medier er Antoine Griezmann tæt på at skifte til Barcelona, og angriberens advokater skulle efter sigende have mødtes med den catalanske klub. 

Spanske Marca skriver, at en aftale mellem Atletico Madrid-angriberen Antoine Griezmann og Barcelona er nært forestående. Der skulle for et stykke tid siden være indgået en mundtlig aftale mellem parterne, og nu skal der blot underskrift på kontrakten. 

Griezmann er blevet sat i forbindelse med et skifte til PSG, men nu tyder det altså på, at det bliver Barcelona, der får glæde af hans kvaliteter. Franskmandens advokat Sevan Karian mødtes ifølge avisen hen over weekenden med repræsentanter fra Barcelona. Skiftet var allerede i spil sidste sommer, hvor Griezmann i stedet valgte at forlænge sin kontrakt med Atletico Madrid til en løn på cirka 170 millioner kroner om året. Den kontrakt, som den 28-årige angriber stilles i udsigt i Barcelona er dog ”kun” på cirka 120 millioner kroner om året. Hertil skriver franske L’Equipe, at Griezmann dog vil tjene flere penge på sponsorater og marketing i sin nye klub. 

Det vurderes i flere spanske og franske medier, at FC Barcelona kommer til at betale omkring 900 millioner kroner i overgangssum for spilleren. 

Den spanske avis Sport har haft en meningsmåling, hvor Barcelonas tilhængere har kunnet svare på, om de ønsker at se Griezmann på holdet. Her svarede 66 procent nej tak til hans ankomst. Det kan skyldes hans prisskilt eller hans afvisning af et skifte sidste sommer, hvor han i en dokumentar om sin karriere også udtalte sig i mindre positive vendinger om den catalanske klub. 

Flere tidligere Barca-spillere ser også med skepsis på et køb af Griezmann. Heriblandt Juan Manuel Asensi, der spillede i klubben i 1970erne. Han er bekymret for, om at der er plads til angriberen blandt typer som Luis Suarez og Leo Messi. 

”Som målscorer er der ingen tvivl om Griezmann. Det eneste, der bekymrer mig, er hans ego, fordi hvis han skifter, skal han spille sammen med andre egoer som Lionel Messi og Luis Suarez, og han kan ende som Philippe Coutinho,” siger Asensi til Marca. 

Såfremt Antoine Griezmann skifter til Barcelona, har han derfor muligvis en del at skulle bevise. 

Find dagens seneste nyheder og breaking nyt på Dagens.dk.