Bianconeri-legenden kommer med en opfordring til hans tidligere holdkammeret. Han mener, at Juventus burde skifte til en 4-2-4-formation, når de skal møde FC Barcelona i Champions League.

Juventus byder nemlig velkommen til FC Barcelona på Allianz Stadium, hvor det vigtige opgør bliver spillet. Det er et opgør, der kan være med til at bestemme, hvem der ender på toppen.

Italienerne er kommet godt fra start, efter de hev en komfortabel sejr hjem mod Dynamo Kiev i åbningskampen. Det samme gjorde FC Barcelona, da de udspillede Ferencvaros 5-1 på Camp Nou.

Juventus skal ændre deres formation

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at mange forventer, at det bliver et intenst opgør. Italienerne glippede dog muligheden for at opbygge endnu større selvtillid, da de spillede uafgjort mod Verona i Serie A.

Juventus ligger dermed på femtepladsen i Serie A, dog blot tre point bag Milan, der ligger i toppen af tabellen.

Del Piero har dog meldt sig ind i kampen, hvor han har været ude at sige, at Juventus burde skifte formation mod Barcelona. Han siger, at de ekstra spillere på toppen kan gøre forskellen mod FC Barcelona.

“Pirlo leder efter løsninger. Han vil ændre på holdet alt afhængigt af, hvilken modstander, han møder. Jeg ser i hvert fald muligheden for, at spiller med to centrale midtbanespillere, og måske endda i en 4-2-4,” siger Del Piero til Sky Sports.

Han siger, at det skyldes, at Juventus har et meget potent angreb, hvorfor de ville kunne gøre godt brug af en 4-2-4. Han mener heller ikke, at Juventus skal smide alt efter Ronaldo, men i stedet øjne muligheden for at bruge Paulo Dybala og Alvaro Morata noget meget.

“Kulusevki i højresiden, Chiesa i venstresiden, og så Dybala-Ronaldo eller Dybala-Morata.”