Sidste sommer besluttede Manchester United sig for at købe flere spillere. Én af de spillere, de besluttede sig for at bruge 304 millioner kroner på, var Donny van de Beek.

LÆS OGSÅ: Manchester United trækker sig fra kampen om eftertragtet målmandstalent

Han blev spået en stor fremtid, men faktisk var det denne investering, der endte med at betyde, at de ikke havde penge til at skrive kontrakt med enten Jack Grealish eller Jadon Sancho. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Da man besluttede sig for at hente den hollandske Ajax-profil, var den engelske klub af den overbevisning, at der fortsat vil være penge i budgettet til at skrive kontrakt med en af de to engelske stjerner. Det viste det sig dog ikke at være tilfældet.

Er man Manchester United-fan er der en chance for, at du begræder, at de traf denne beslutning, da det ikke just har været en overvældende debutsæson, som den hollandske Donny van de Beek har haft.

LÆS OGSÅ: Nu er der nyt som Edinson Cavanis transfersituation

Han kan dog stadig nå at bevise, at han er de mange penge værd, da han naturligvis kan udvikle sig til at være en fremragende signing på længere sigt. Indtil videre har han dog haft en meget lille indflydelse i Manchester United, hvilket dog også hænger sammen med, at han ikke får specielt meget spilletid.