Ifølge en rapport fra fodboldmediet Stretty News, har Manchester United besluttet at trække sig fra kampen om at rekruttere Celtic-talentet Vincent Angelini.

LÆS OGSÅ: Nu er der nyt som Edinson Cavanis transfersituation

Stretty News rapporterede i sidste måned, at De Røde Djævle var ved at klargøre et tilbud på den 17-årige i sidste måned. Uniteds beslutning om, at de ikke længere vil forsøge at hente den unge målmand, kommer få timer efter, at han har afvist en ny kontrakt med Celtic.

Det bør tilføjes, at der er flere andre engelske og europæiske klubber, der har vist interesse i talentet, der har dobbeltnationalitet med Skotland og Italien. Den store interesse er særligt opstået som følge af, at hans kontrakt udløber til sommer.

Ifølge Stretty News er Premier League-klubber som Everton, Fulham, Brighton og Leeds United interessede, hvoraf flere skulle have kontaktet Celtic. Derudover holder både Juventus, AC Milan og Lazio også et nøje øje med den unge målmand.

Mediet skriver desuden, at det forventes, at den 17-årige Angelini vil træffe en beslutning om sin fremtid i de kommende uger. Derfor vil det sandsynligvis også snart blive offentliggjort, hvem han ender med at skrive kontrakt med.

LÆS OGSÅ: Luke Shaw langer ud: Vi var forfærdelige

Meget tyder dog på, at det i hvert fald ikke bliver med Celtic, at han skriver kontrakt. Derfor står de over for at skulle sige farvel til et meget lovende talent.