Det har i årevis været vanskeligt at analysere Jack Grealishs situation, eftersom det altid har set ud til, at han har evnerne til at spille på det højeste niveau, men at hans temperament var et problem.

LÆS OGSÅ: United har udset Premier League-profil som Sancho-alternativ

Det er dog ikke tilfældet længere, da han har forbedret sig på dette punkt. I dag ligner han i højere grad en leder på banen, ligesom han også er blevet en bedre spiller, som er mere konsistent i sit spil.

Det britiske medie Metro skriver, at både Manchester United og Manchester City skulle være interesserede i at skrive kontrakt med ham til sommer. Begge klubber skulle være klar til at spendere op mod 866 mio. kr. for at sikre hans underskrift.

En nylig rapport fra The Sun har dog antydet, at Manchester City har en fordel i forhold til United. Det menes nemlig, at de har en tilbagekøbsklausul på en anden Aston Villa-stjerne, Douglas Luiz, som de kan købe tilbage for en sum på 216 mio. kr. Det menes dog, at han efterfølgende vil kunne sælges for markant mere.

LÆS OGSÅ: Skidt nyt for United: Her er Haalands drømmedestination

Ifølge The Sun skulle Manchester City dog være villige til at se bort fra denne tilbagekøbsklausul, som en del af forhandlingerne om at købe Grealish. Det vil ikke blot give Aston Villa et økonomisk boost, men vil også sikre dem mod, at de mister to centrale midtbanespillere samme sommer.