Deschamps kan være på vej som arvtager for Allegri i Juventus

Redaktionen — 25. mar 2019 02:01
ETIVAL-CLAIREFONTAINE, FRANCE - MARCH 20: France's national football team players pose for a photo, Antoine Griezmann, head coach Didier Deschamps, Blaise Matuidi, during the official presentation at the French training center for the upcoming UEFA Euro 2020 on March 20, 2019 in Clairefontaine, France. (Photo by Frederic Stevens/Getty Images)

Der går rygter om, at Massimiliano Allegri er i gang med sin sidste sæson hos Juventus. Didier Deschamps kan være på vej til et comeback som træner i klubben.

Didier Deschamps er i dag landsholdstræner for Frankrig, hvor han som bekendt hev et VM-trofæ hjem fra Rusland i 2018. Hans kontrakt med landsholdet udløber i juli 2020, men i øjeblikket rygtes han tilbage til Juventus. Her var den 50-årige franskmand træner for klubben, da Juventus spillede i Serie B efter tvangsnedrykningen i 2006 oven på Calciopoli – den store matchfixing-skandale i italiensk fodbold. 

Juventus nuværende træner Massimiliano Allegri kan ifølge bulletiner fra støvlelandet være i gang med sin sidste sæson i klubben, hvor han har gjort rent bord i Serie A og vundet samtlige mesterskaber, siden han kom til klubben fra AC Milan i 2014. 

Den nuværende fodboldkommentator og tidligere træner i Napoli, Atalanta og Udinese, Pierpaolo Marino, fortæller til Tuttusport, at han har fået troværdige informationer om, at Allegri er på vej væk fra mesterholdet fra Torino. 

”Allegri bliver ikke i Juventus, men det bliver hans valg at tage videre,” siger han ifølge Football Italia. 

Og ifølge Marino har klubben hans erstatning klar i form af den fransk landsholdstræner. 

”Klubben har allerede forberedt sig på, at Deschamps skal erstatte ham.”

Samtidig er Allegri blevet rygtet til Inter, som ikke skulle være tilfreds med præstationerne under Luciano Spalletti. Af andre trænere, der i lighed med Didier Deschamps er blevet sat i forbindelse med et skifte til Juventus, kan nævnes Pep Guardiola, Antonio Conte og Diego Simeone. 

Juventus ligger på en suveræn førsteplads i Serie A med 15 point ned til Napoli på andenpladsen med 10 kampe tilbage af sæsonen. Klubben er dermed på vej mod sit mesterskab nummer 34 og den ottende scudetto i træk.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere