I kølvandet på Manchester Uniteds choknederlag til Sheffield United i Premier League, var United-manager Ole Gunnar Solskjær overbevist om, at dommeren havde begået mere end én fejl under kampen.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

Sheffield Uniteds første scoring skulle have været underkendt. Ikke nok med det, så skulle Anthony Martials mål, som endte med at blive annulleret, i stedet have stået. Det har PGMOL, ifølge Ole Gunnar Solskjær, erkendt.

“Vores momentum ændrede sig med Sheffield United-kampen, men jeg har en rapport fra dommerne, hvor de erkender at have lavet to fejlkendelser. De indrømmede, at Sheffield Uniteds mål skulle være underkendt, mens vores skulle være stået,” siger Ole Gunnar Solskjær, hvorefter han tilføjer.

“Det er to store beslutninger, som ændrer momentum fuldstændigt. Der er stor forskel på at komme foran 1-0 eller komme bagud 0-1, når man forsøger at vinde den kamp.”

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

Som tidligere nævnt, så endte det med at blive en choknederlag til Manchester United, som endte med at slippe i topstriden. De skal nu forsøge at vende skuden, når de i aften møder Southampton.